Din guide i App-djungeln. 
/


                       

 

Appar som ger dig mer tid

Sleepcycle appar ger dig tid sömn

Det finns appar som ger dig mer tid, i alla fall kommer det att kännas så eftersom det är skillnad på kvalitetstid och faktiskt tid. 

Ett exempel på en sådan app är Sleepcycle, som i sin senaste version är ännu bättre. Nu kan du få statistik på flera månader och se mönster i din sömn, hur stor del av natten sov du egentligen? Denna information  gör att man kan göra en specifik plan på hur förbättra sömnen.


 Sleepcycle kan ge dig: 

  • Bättre sömn
  • Mer energi under dagen
  • Mer kvalitetstid

Efter en natt med bra sömn kan du kliva upp och vara produktiv direkt, utan att behöva ett antal koppar kaffe för att komma igång.

 Appar som ger tid skapar bättre balans

Det finns idag en uppsjö med appar som ger mer tid eftersom de skapar mer balans, och därmed finns det 'mer av dig' för att tackla de uppgifter som kommer under dagen. I våra seminarier och kurser går vi igenom fler appar som ger mer tid tillbaks till dig.

När du ej har energi eller balans, riskerar du den onda cirkeln....

När du saknar balans och energi, tenderar man att lägga mer tid på rent tidsslöseri, eftersom man ej har energi att göra det man ska göra. 

Det blir då lätt en ond cirkel där man kommer efter med det som ska göras, och man flyr ut i sådant som tar ens tid, och då kommer man ännu längre efter med det som ska göras...........

Att bryta detta kan vara svårt, speciellt om man ej har kunskaper om hur man skapar nya vanor. Nu finns det en hel del nya appar som kan hjälpa att bryta den onda cirkeln. Exempel på en sådan hittar du genom att klicka på följande länk:  'Appar som tar din tid'